Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta Valkeakosken Hamk:n opiskelijasta – Oletko nähnyt kuvan nuorta?

Silja Viitala
Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta Valkeakosken Hamk:n opiskelijasta – Oletko nähnyt kuvan nuorta?
Heli Keskinen

Poliisi tiedottaa, että Hamk:n Valkeakosken yksikön opiskelija on ollut kateissa viime viikon lauantaista asti. Poliisi toivoo havaintoja kyseisestä nuoresta.

-

Poliisille ilmoitettiin torstaina, että Chong Hau Doan on ollut kateissa lauantaista 25. marraskuuta alkaen. Doan on syntynyt vuonna 1996.

Doan on poliisin tietojen mukaan poistunut opiskelija-asunnoltaan 25. päivä marraskuuta, eikä häneen ole saatu minkäänlaista yhteyttä sen jälkeen.

Doanilla oli asunnolta lähtiessään jalassaan oranssit Niken jalkineet.

Poliisi pyytää Doania ilmoittautumaan tai hänestä jotakin tietäviä ilmoittamaan tiedoistaan Valkeakosken poliisille numeroon 0295 445877.


Lue myös nämä


Kommentit (3)

  • Toivo elää

    Ei varmastikaan ole helppoa nuoren lähteä näin kauas kotoa, täysin erilaiseen kulttuuriin opiskelemaan ja elämään. Toivottavasti nuori mies löytyy kunnossa ja terveenä pian, moinen katoaminen kuulostaa pahalta, varsinkin tähän vuodenaikaan…

  • Teuvo

    Taitaa olla eka kerta Koskin yksiköstä, kun joku on kateissa. Toivottavasti löytyy nopeasti ja terveenä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio