Isohko vesivuoto kaupungin pohjoispuolella – Merkittävä määrä vettä tuli näkyviin Pispantallin risteyksen tuntumassa

Sirpa Rauhaniemi

Valkeakosken pohjoispuolen verkostossa on havaittu isohko vesivuoto. Vuotokohtaa etsitään parhaillaan.

–Vuotokohtaa ei ole vielä saatu paikannettua, mutta paikantamista tehdään kaiken aikaa, sanoo kunnossapitopäällikkö Antti Jokela.

Hän kertoo, että jo aamupäivällä vesiasemalla havaittiin kulutuksen selvää lisääntymistä, mikä oli merkki vuodosta verkostossa. Myöhemmin merkittävä määrä vettä tuli näkyviin Lempääläntien ja Pispantallin risteyksen tuntumassa.

Kaupungin vesihuolto toteaa tiedotteessaan, että putkivuodon takia saattaa ilmetä paineen laskua sekä veden värjääntymistä.

–Vaikea vielä ennustaa, minkä verran vuoto aiheuttaa paineen laskua tai värjäytymistä. Meillä on käytössä toinen jakolinja, jota pitkin saadaan vettä toimitettua, Jokela sanoo

Edit klo 13.57. Täydennetty juttua Antti Jokelan kommenteilla


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Joko taas!!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio