Ilkivaltaa Valkeakosken keskustassa: Kohteena autot, ikkunat ja ravintolan kalusteet

Ilkivallan jäljet näkyivät keskiviikkoaamuna Valtakadulla, Kuohu-kerrostalon ikkunassa ja Torikeskuksen ulkopuolella.

Valkeakosken ydinkeskustassa on tehty tällä viikolla ilkivaltaa. Valkeakosken Sanomien lukija kertoo havainneensa keskiviikkona 3. toukokuuta päivällä, että hänen autonsa oli joutunut iskun kohteeksi keskiviikkona aamuyöllä. Auto oli ollut yön Valtakadulla Kuohu-kerrostalon edustalla parkissa. Auton lasit oli rikottu lukijan arvion mukaan kivellä, ja myös auton takaovessa näkyi jälkiä, jotka oli todennäköisesti tehty kivellä. Auton sivupeilit ja ovia oli rikottu lukijan mukaan potkimalla.

Lukija kertoo, että kameroiden mukaan teko on tapahtunut aamuyöllä kahden ja kolmen välillä. Hänen mukaansa Valtakadulla on vahingoitettu yhteensä ainakin kolmea autoa.

Myös Kuohu-kerrostalon sillan puoleinen ikkuna oli rikottu, ja ilkivaltaa oli tehty ainakin Torikeskuksessa olevan Hakafoodin terassilla.

Hakafoodilta kerrotaan, että terassikalusteille oli yritetty tehdä ilkivaltaa, mutta ne olivat vaijerilla kiinni eikä pahempaa päässyt sattumaan.

Valkeakosken Sanomat tavoitti Sisä-Suomen poliisilaitokselta komisarion, joka vahvisti rikosilmoituksen tehdyn yhteen autoon kohdistuneesta ilkivallasta. Muista tapauksista poliisilla ei ollut kirjattuja tietoja. Valkeakoskelta lehti ei tavoittanut poliisia kommentoimaan asiaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos