Valkeakosken keskustaan yritetään houkutella lisää asiakkaita vesiteitse – Näin elinkeinojohtaja kommentoi yritysten ja teollisuusalueiden tilannetta

Koskilaisten ostovoiman lasku kurittaa monien paikallisten yritysten myyntiä. Yhdeksi ratkaisuksi ongelmaan tarjotaan nyt veneilijöiden houkuttelua keskustaan. Elinkeinojohtaja Timo Kärkkäinen kertoo suunnitelmista, paikallisen yrityskentän kuulumisista sekä Pirkanmaan Portin ja Mahlianmaan yritysalueiden tilanteesta.

Vaikka taloudessa eletään nyt vaikeita aikoja, kaupungin elinkeinojohtaja Timo Kärkkäinen näkee Valkeakosken kilpailukykyisenä kaupunkina Etelä-Pirkanmaalla. ”Pidän Valkeakosken sijaintia hyvänä. Tampereen ja sen ympäristön kasvu auttaa myös Valkeakoskea. Olemme ihan eri leveysasteilla kuin Itä- ja Pohjois-Suomessa.”

Tulevana kesänä Valkeakoskella aiotaan parantaa veneilijöiden palveluita. Tavoitteena on kasvattaa vesiteitse kaupungissa vierailevien ihmisten määrää ja tuoda siten keskustaan lisää ostovoimaa.

”Valkeakoski on kahdella rannalla. Melkein kaikki keskustan palvelut ovat hyvin tavoitettavissa vesiteitse”, Valkeakosken kaupungin elinkeinojohtaja Timo Kärkkäinen kertoo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos