Nyt on, mitä myydä: Valkeakoski aikoo mainostaa Mallasveden rantatontteja myös Nyssen näyttötauluilla

Sitä, että Valkeakoskella keväällä huutokaupataan kolme Mallasveden rantatonttia, toitotetaan viikon ajan myös julkisessa liikenteessä.

Koivuniemen rantatontit Valkeakoskella näyttävät järveltä päin kuvattuina tältä.

Pirkanmaalla on harvoin myynnissä omarantaisia tontteja, mutta Valkeakoskella niitä tulee tänä keväänä huutokauppaan kolme. Rantaviivaa tonteilla on 52,5 metriä, 32,5 metriä ja 27 metriä. Näiden unelmatonttien markkinointiin saattaa vapunalusviikolla törmätä myös Nysse-joukkoliikenteessä.

Nyssen digitaalisia näyttöjä pyörittää Mediatalo Keskisuomalainen. Sen kanssa Valkeakoski on sopinut rantatonttien markkinointinäkyvyydestä huhtikuun viimeiselle viikolle. Markkinointitila Nyssen digitaalisilla näytöillä maksaa 5 460 euroa.

Alma Median Etuovi.fi -palvelussa Valkeakosken rantatontteja markkinoidaan huhtikuun ajan ja edelleen 23. toukokuuta asti. Markkinointi kohdennetaan Pirkanmaalle ja Etelä-Suomeen. Tähän kaupunki käyttää vähän alle 8 000 euroa.

Lisäksi on reilulla 7 000 eurolla ostettu huhti–toukokuulle mainostilaa Sanoman alueellisessa mediassa, johon myös Aamulehti ja Valkeakosken Sanomat kuuluvat. Markkinointia tehdään niin painetuissa lehdissä kuin verkkosivustoilla.

Kolme tonttia ovat huutokaupassa seuraavasti. Ensimmäistä eli keskimmäistä tonttia voi huutaa 17.4.–15.5. Toisen huutokauppa päättyy 19. toukokuuta ja kolmannen 23. toukokuuta. Viimeisimpänä pysyy tarjolla tonteista pienin. Kaikki rantatontit sijaitsevat Ahertajankujan päässä, pienin viimeisimpänä. Maanmuodoltaan tontit ovat jyrkkiä.

Joka rinnetontilla on 300 neliömetriä rakennusoikeutta. Tulevat tontinostajat voivat toteuttaa unelmiensa asuinrakennuksen ylhäälle rinteeseen ja saunan alas, 20–30 metrin päähän rannasta. Esimerkiksi autokatoksen voi lisäksi tehdä. Tontit tulevat myyntiin Huutokaupat.com -palvelussa. Kaupunki pitää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä korkeimman tarjouksen.

Kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen ostajalla on kolme vuotta aikaa rakentaa. Hakemuksesta rakennusaikaa tosin voi pyytää pidentämään.

Lue lisää: Valkeakoskella huutokaupataan kolme Mallasveden rantatonttia – omarantaiset tontit ovat Pirkanmaalla harvinaisuus

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos