Kaupungintalo tyhjenee noin viideksi vuodeksi – Työntekijät saavat ydinkeskustasta väistötilat, joihin tehdään kalustohankintoja arviolta 250 000 eurolla

Hallinto- ja elinkeinopalveluille kaupunki aikoo vuokrata työtilat liikekeskus Koskikarasta, jossa sijaitsevasta maisemakonttorista on vapautunut tiloja. ”Sijainti on kuntalaisten kannalta mitä parhain ja elinkeinotoimijoiden kannalta aivan ihanteellinen”, hallintojohtaja Anne Laukkanen sanoo.

Liikekeskus Koskikara on toinen niistä Valkeakosken keskustan rakennuksista, josta Valkeakosken kaupunki vuokraa kaupungintalon toiminnoille väistötilaa.

15.3. 11:41

Valkeakosken kaupunki on etsinyt kaupungintalon A- ja B-osassa vielä työskenteleville yksiköilleen väistötilat. Talolla työskentelee yhä ainakin 50–60 henkilöä.

”Kaupungintalo on kokonaisuutena tullut tiensä päähän; tekniikka on vanhentunutta, tilat ovat epäkäytännölliset, hukkaneliöitä on paljon, samoin lämmitettäviä ja siivottavia neliöitä on paljon eikä taloa vaivaan sisäilmaongelmaan löydy ratkaisua muuta kautta, kuin siirtämällä henkilöstö pois A- ja B-osasta. Valtuusto on siirtynyt jo uuteen [Kulttuurikeskus Luovan] Rydman-saliin, kaupunginhallitus kokoontuu liikuntahallin kokoustilassa”, kaupungin hallintojohtaja Anne Laukkanen sanoo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos