Lähitapiolan konttori Koskikarassa sulkee ovensa

Lähitapiolasta kerrotaan, että kauppakeskus Koskikarassa sijaitseva toimipiste muuttaa Lempäälän Ideaparkiin, jossa yrityksen jo olemassa olevan konttorin palvelut laajenevat. Muutolla ei ole henkilöstövaikutuksia.

Lähitapiolan konttori on sijainnut Valkeakoskella kauppakeskus Koskikaran toisessa kerroksessa.

11.3. 18:00

Kauppakeskus Koskikaran toisessa kerroksessa sijaitseva Valkeakosken Lähitapiolan konttori sulkee ovensa 31. maaliskuuta. Palvelut siirtyvät maanantaista 3. huhtikuuta alkaen kauppakeskus Ideaparkiin Lempäälään.

Aluemyyntijohtaja Niko Hännisen mukaan muuton taustalla on asiakasmäärän väheneminen. Moni asiakas haluaa nykyään toimistossa asioinnin sijaan mieluummin käydä neuvotteluja verkossa tai puhelimitse. ”Lattialiikenne on vähentynyt ja toimiston käyttöaste on jäänyt pieneksi”, Hänninen sanoo.

Hännisen mukaan Lempäälän puolelle muutosta huolimatta Lähitapiola jatkaa edelleen esimerkiksi koskilaisten tapahtumien kumppanina.

Ei henkilöstövähennyksiä

Valkeakosken toimistossa on ollut yksi työntekijä. Lisäksi alueella on 11 myyntiedustajaa. Toimiston siirtäminen ei vaikuta henkilöstön määrään.

Kun Valkeakosken toimisto muuttaa, Lähitapiolan Ideaparkin palvelut laajenevat. Aiemmin Ideaparkin toimipiste on ollut auki vain ajanvarauksella, mutta jatkossa se on auki tiistaisin ja keskiviikkoisin ilman ajanvarausta.

Hänninen itse on työskennellyt Valkeakosken toimipisteessä 12 vuotta. Hänen mukaansa muutosta kysyttiin mielipiteitä niin asiakkailta kuin henkilöstöltä. Ideapark katsottiin hyväksi sijainniksi, koska se on puolivälissä Valkeakoskea ja Tamperetta ja koska Valkeakoskelta tulee jo nyt asiointiliikennettä Ideaparkiin. Ideaparkin vaihtoehtona valkeakoskelaiset voivat asioida myös Akaan toimistossa.

Hännisen mukaan asiakkaiden kohtaamisella on edelleen iso rooli. Tarvittaessa myyntiedustaja voi tulla myös kotikäynnille.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos