Santeri Laine, 24, ja Juuso Korhonen, 25, ovat kuvanneet Valkeakosken valtuuston kokoukset jo vuosia – Tältä näytti, kun päättäjät kokoontuivat ensimmäistä kertaa uudessa kulttuurikeskuksessa

Valkeakosken kaupunginvaltuusto kokousti ensimmäistä kertaa kulttuurikeskus Luovassa. Parikymppiset kaverukset Santeri Laine ja Juuso Korhonen ovat videokuvanneet kokouksia jo monta vuotta. Nyt he arvioivat uuden monitoimisalin laitteet ja kertovat, miten kokousten seuraaminen on muuttanut heidän suhdettaan politiikkaan.

Videokuvaajien valtakunta kulttuurikeskus Luovassa. Kaverukset Santeri Laine (vas) ja Juuso Korhonen vastaavat Valkeakosken kaupunginvaltuuston kokousten suorista lähetyksistä.

14.2. 6:00

Paikallispolitiikkaa intohimoisesti seuraavat saivat maanantaina ensimmäisen näytteen siitä, mihin kaupunginvaltuuston uuden kokouspaikan tekniikka taipuu.

Kulttuurikeskus Luovan monitoimisalin huippulaitteiden ansiosta kokousten suorat lähetykset ovat kokeneet merkittävän parannuksen kaupungintalolla aikaisemmin pidettyihin kokouksiin verrattuna. Nyt lähetyksissä näkyvät esimerkiksi puhujan nimi ja valtuustoryhmä. Lisäksi kiistakysymyksissä äänestysten tulokset erottaa näytöllä aikaisempaa paremmin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos