Yhteistalon kokeilema toimistohotelli ei täyttynyt Valkeakoskella – sitten löytyi iso vuokralainen

Kysyimme, mitä Valkeakosken keskustassa näkyvällä paikalla sijaitsevalle liikerakennukselle Yhteistalolle kuuluu: Puolenkymmentä vuokrasopimusta on jouduttu irtisanomaan, koska toimistohotelli ei vetänyt toivotusti. Sitten löytyi iso vuokralainen.

Yhteistalo (kuvassa vasemmalla edessä) on perinteinen osa Valkeakosken eteläistä keskustaa. Elinkaarta sillä on hyvin jäljellä. Siinä on sekä taloyhtiön huoneistoja että osaketiloja. Bruttoala on 4 876 neliömetriä. Takana näkyvät muun muassa Apiankadun K-market ja Jyräänmäen vesitorni.

10.2. 6:00

Kun Terveystalo vuonna 2020 siirtyi Valkeakoskella Yhteistalolta liikekeskus Koskikaraan, pyrki Isonsillan pielessä sijaitseva Yhteistalo vuokraamaan siltä vapautuneet noin 500 neliötä pientoimistohotelliksi.

”Emme saaneet toimistohotellia täyteen, joten meillä ei ollut vaihtoehtoa. Yksittäiset vuokrasopimukset, joita oli puolenkymmentä, jouduttiin irtisanomaan ja hakemaan tiloihin isoa toimijaa. 1. marraskuuta alkaen tehtiin entisistä Terveystalon tiloista vuokrasopimus Valkeakosken kaupungin kanssa. Sillä mennään nyt eteenpäin”, sanoo Yhteistalon toimitusjohtaja Pekka Aalto.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos