Valkeakosken terveyskeskuksen keskiviikkoinen häiriö on saatu korjattua – Esti puheluihin vastaamiseen

25.1. 17:04

Valkeakosken terveyskeskuksen puhelinliikenteessä oli keskiviikkoaamuna häiriötilanne. Sen vuoksi puheluihin ei heti pystytty vastaamaan, mutta takaisinsoittopyynnön pystyi häiriönkin aikana jättämään. Niihin vastaamisessa saattoi olla kuitenkin viivettä.

Tietohallintojohtaja Pasi Lehmus Pirkanmaan hyvinvointialueelta kertoi Valkeakosken Sanomille iltapäivällä, että tietoliikenteessä ilmennyt ongelma on saatu korjatuksi ja kaikki on jälleen kunnossa.

Aiemmin tällä viikolla Pirkanmaan hyvinvointialueella häiritsi Telian valtakunnallinen puhelinhäiriö, mutta se saatiin korjatuksi maanantaina illalla. Häiriötä oli useiden kuntien alueella sellaisissa palvelunumeroissa, joissa on jonotus- tai takaisinsoittopalvelu.

Alkuviikon jälkeen hyvinvointialueen tietohallinto on kuullut vielä joistain satunnaisista häiriöistä. Moni häiriön ”hännistä” on ratkennut sillä, että kone on tuollaisessa tapauksessa käynnistetty uudelleen. Pasi Lehmus kertoo, että maanantain jälkeen tilannetta kuitenkin vielä seurataan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos