Valkeakoskella sähköä myyvä Omavoima laskee hintaa maaliskuussa – Kysyimme, miksi hintaa ei ole tiputettu jo aikaisemmin ja milloin asiakkaille maksetaan sähköhyvityksiä

Omavoiman toimitusvelvolliset hinnat laskevat maaliskuun alusta. Toimitusvelvollisen sopimuksen yleissähkö maksaa silloin hiukan vaille 28 senttiä per kilowattitunti, kun vastaava hinta nyt on reilu 38 senttiä kilowattitunnilta.

Air fryerillä voi valmistaa vähemmällä sähkönkäytöllä osan niistä ruuista, mihin muuten tarvitsisi lieden uunia. Kotitaloudet ovat ponnistelleet säästääkseen sähköä, sillä lompakko on hyvä neuvonantaja. Sähkönkäyttäjien energiansäästötoimet ovat olleet myös vaikuttamassa sähkön hintojen alkuvuoden laskuun.

| Päivitetty

Omavoima oy:n toimitusvelvollisena asiakkailleen toistaiseksi voimassa olevalla sähkösopimuksella myymä yleissähkö maksaa keväämmällä 10,51 senttiä vähemmän kilowattitunnilta kuin tällä hetkellä. Sähköenergia halpenee yli 27 prosenttia nykyhinnasta. Toimitusvelvolliset hinnat laskevat myös kausi- ja yö-päiväsähkössä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos