Valkeakosken Liikenteen kaikilla Helsingin-vuoroilla pääsee jatkossa Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Uutena vuorona ajoon tulee toivottu keskiyön jälkeen Helsingin lentoasemalta lähtevä vuoro.

Valkeakosken Liikenteen auto Helsingin lentoaseman bussiterminaalissa.

6.1. 18:00

Valkeakosken Liikenteen Helsingin-vuorot muuttuvat siten, että kaikilla Tampereelta Valkeakosken kautta Helsinkiin kulkevilla vuoroilla on yhteys Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Maanantaina 9. tammikuuta alkaen Valkeakosken Liikenteen operoimat kaukoliikenteen aikataulut muuttuvat Helsingin reitillä. Muutoksien myötä kaikista vuoroista on yhteys Helsingin lentoasemalle ja sieltä takaisin. Osa yhteyksistä on suoria kentän kautta ajavia vuoroja ja osassa vaihdetaan Keimolanportissa omaan sukkulabussiin.

”Uutena vuorona on keskiyön jälkeinen vuoro Helsingin lentoasemalta takaisin kotiin, joka päivä. Tätä meiltä on paljon toivottu ja nyt se saadaan toteutettua”, bussiyhtiön talouspäällikkö Ville Laurell iloitsee.

Valkeakosken Liikenne operoi myös muutamia linjan 60 Tampereen ja Valkeakosken välillä. Samassa yhteydessä niihinkin tulee muutoksia. Uusia yhteyksiä on lauantaiaamun kello 6.30 ja sunnuntaiaamun kello 8.30 lähtevät vuorot Tampereelle sekä sunnuntain aikainen kello 2.50 lähtevä vuoro Tampereelta Valkeakoskelle.

Lisäksi sunnuntai-iltaisin ajetaan uusi sotilasvuoro Tampereelta Valkeakosken kautta Parolannummen varuskuntaan. Vuoro ajetaan linjan 60 reittiä Nyssen taksoja noudattaen.

Uudet aikataulut löytyvät yhtiön omilta verkkosivuilta ja bussimatkoja myyvistä Onnibussin sekä Matkahuollon verkkokaupoista.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos