Nuorten porukat ilotulitus­raketteineen työllistivät poliisia Valkeakoskella – uusivuosi sujui kuitenkin rauhallisesti

Uutenavuotena poliisilla oli Pirkanmaalla lähes 500 tehtävää.

Uutenavuotena poliisia työllistivät Pirkanmaalla etenkin ilotulitteisiin ja yleiseen järjestykseen ja turvallisuuteen liittyvät tehtävät.

2.1. 17:00

Uudenvuoden viikonloppuna perjantai-illan kello kuuden ja sunnuntaiaamun kello kuuden välillä poliisilla oli Valkeakoskella 16 tehtävää. Niistä lähes kaikki olivat järjestyshäiriöitä, joihin liittyi isoja nuorisojoukkoja ja ilotulitusraketteja.

Uutenavuotena Valkeakoskella poliisi myös vastasi joihinkin yksittäisiin kotihälytyksiin ja suoritti liikenteenvalvontaa.

”Uusivuosi sujui Valkeakoskella rauhallisesti. Mitään vakavampaa ei ole tapahtunut”, rikoskomisario Tuomas Luhtaniemi Sisä-Suomen poliisista kertoo.

Sisä-Suomen poliisissa laajemmin uudenvuodenaatto oli jälleen yksi vuoden kiireisimmistä vuorokausista. Poliisilla oli Pirkanmaalla 493 tehtävää uudenvuodenaaton aamun seitsemästä seuraavan aamun kello seitsemään. Koko Sisä-Suomen poliisin alueella tehtäviä oli 739.

"Rakettien ampumiseen liittyviä hölmöilyitä ja sitten perusnujakointia. Kaikille riitti töitä koko yöksi", ylikomisario Jari Näkki kommentoi.

Poliisia työllistivät etenkin ilotulitteisiin ja yleiseen järjestykseen ja turvallisuuteen liittyvät tehtävät. Myös rikosperusteisia tehtäviä oli runsaasti. Esimerkiksi Pirkanmaalla rikoksesta epäiltynä kiinniotettuja oli yhtä paljon kuin häiriökäyttäytymisen tai päihtymyksen vuoksi putkaan tuotuja.

Kiinni otettiin 14 henkilöä.

Sunnuntaiaamusta lähtien tehtävämäärät ovat olleet tavanomaisella tasolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos