Näin Valkeakosken koulut ja päiväkodit varautuvat sähkö­katkoihin – Ruoka joudutaan ehkä tarjoilemaan kylmänä ja wc:n käyttöä rajoitetaan

Valkeakoskella sähkökatkoihin on varauduttu sekä kouluissa että päiväkodeissa muun muassa lisävarusteiden, kuten taskulamppujen, hankinnalla. Käytännön tasolla sähkökatkoja on jo testattu Naakan koulussa.

Sorrilan päiväkodin Timantit-ryhmässä on harjoiteltu joulukuun ajan taskulampun käyttöä mahdollisten sähkökatkojen varalta. Ryhmän joulukalenterissa osoitettiin taskulampulla seinällä olevan numeron kohdalle. Taskulampputaitojaan esittelemässä Peetu Siren, Marianne Krela, Isla Ahvenainen, Isla Korkeala ja Veikko Helin.

27.12.2022 6:00

Valkeakoskella talven mahdollisiin sähkökatkoihin on varauduttu sekä kouluissa että päiväkodeissa muun muassa lisävarusteiden hankinnalla, sekä erilaisilla harjoituksilla.

Esimerkiksi Naakan koulussa järjestettiin marraskuussa sähkökatko-testi koulupäivän aikana. Valkeakosken opetuspäällikkö Joni Tikkala kertoo, että testi toteutettiin yhdessä kiinteistöpalvelun kanssa ja siinä koko koulusta laitettiin iltapäivällä sähköt poikki.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos