Ikuistimme tunnelmia Sorrilan purettavassa koulussa, jota oppilaat käyvät nyt viimeistä viikkoa – Opettaja: ”Näen edessäni vanhuksen, joka vetelee viimeisiä hengähdyksiään”

Kävimme ikuistamassa tunnelmia Sorrilan purettavassa koulussa, jossa oppilaat ovat nyt viimeistä viikkoa. Sorrilan viidesluokkalaiset käyvät peruskoulunsa aikana koulua laskentatavasta riippuen jopa viidessä eri koulurakennuksessa.

Sorrilan koulun viidesluokkalainen Ella Uschanoff teki viimeisellä viikolla jouluaiheista sarjakuvaa. Taustalla Senja Virkki.

21.12.2022 6:00 | Päivitetty 28.12.2022 9:58

Joulunalusviikolla Sorrilan koulun tavaramäärä on vähentynyt, kun koululta on jo siirretty kalusteita muihin kouluihin. Opettajat ovat pakanneet tavaroita punaisiin muuttolaatikoihin, joita on luokissa ja käytävillä.

Kolmosluokkalaisille Tea Niskalle, Eevi Järviselle ja Liina Mäkiselle muutto on jännittävä, mutta vähän haikeakin juttu. Yksi konkreettisimpia muuton lähestymisestä kertovia muutoksia oli ulkona olevan leikkivälineiden siirto. Kiipeilyteline on siirretty valmiiksi väistötilan eli vapaa-aikakeskuksen, uudelta nimeltään Kulttuurikeskus Luovan, yläpihalle.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos