Valkeakosken vastaanottokeskus on avautunut: Huoneista puuttuvat verhot ja matot – tällaisia toiveita työntekijöillä on koskilaisille

Valkeakoskelle avautui itsenäisyyspäiväviikolla uusi pakolaisten vastaanottokeskus, joka sai heti 50 asiakasta. Torstaina 15. joulukuuta tuli jo lisää väkeä.

Vastaava ohjaaja Minna Ruohonen, Valkeakosken vastaanottokeskuksen yksikönjohtaja Henna Heikkilä ja Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen aluejohtaja Minna Jussila Kotokunta oy:stä kertovat, että Valkeakosken vastaanottokeskuksen alku on ollut touhuntäyteistä. Pelkästään tavaroiden ja kalusteiden kantamista hissittömään kerrostaloon on ollut paljon. Sassinmäestä on henkilökunnan iloksi saatu myös apua. Toimisto sijaitsee Apiankadulla. Ikkunasta näkyy talvinen kanavamaisema.

16.12.2022 6:00 | Päivitetty 20.12.2022 14:52

Valkeakoskelle perustettu uusi vastaanottokeskus tuo kerralla paljon uusia asukkaita Sassin kaupunginosaan. Vastaanottokeskukselle on vuokrattu kokonainen kerrostalo asunto-osuuskunta Sassinmäestä. Talo oli vuokraushetkellä tyhjillään. Siellä sijaitsevat vastaanottokeskuksen asiakkaille Valkeakoskelta varatut asunnot. Toimisto sen sijaan avattiin kaupungin keskustaan osoitteeseen Apiankatu 3.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos