Valokuitunen tavoittelee Valkeakoskelta 4 000 asiakasta – Katso alueet, joille uusia valokuituyhteyksiä on tulossa

Monen valkeakoskelaisen postiluukusta on tipahtanut valokuituyhteyttä kauppaavan yrityksen mainos. Kysyimme Valokuituselta, mihin se suunnittelee rakentavansa uutta verkkoa paikkakunnalla. Valkeakosken yrittäjien puheenjohtaja Matti Lintula odottaa vielä omaa valokuituyhteyttään. Yrittäjille mobiiliverkon ongelmat ovat harmillisia.

Valokuitunen ja Eltel rakensivat yhteistyössä valokuituverkkoa valkeakoskelaisessa pientalo- ja rivitalokaupunginosassa Juhannusvuoressa lumisissa oloissa loppuvuodesta 2022. Jussi Jönkkäri laskeutui pois työkoneesta ja etsi kadunkulmalla kaapeleita maan alta. Atte Kontti esittäytyi montussa työskenteleväksi lapiomieheksi.

25.1. 6:00

Ympäri Suomea verkkoyhteyksien teknologiaa päivitetään laajalti. Ilmiö näkyy myös Valkeakoskella, jonne tänä vuonna rakennetaan paljon uusia valokuituyhteyksiä.

Parhaillaan Yrjölässä on käynnissä Valokuitusen työmaa. Tänä vuonna yritys rakentaa valokuituyhteyksiä Yrjölän lisäksi Ulvajanniemeen, Irjalaan, Juusonrantaan, Mäntylään, Lintumäkeen, Eerolaan ja Roukonperään.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos