Tietolan koulun kokkikerhossa valmistaudutaan jo jouluun – Harrastava Valkeakoski tuo koululaisille yli 50 kerhoa: ”Uusia maistiaisia otetaan mukaan”

Harrastava Valkeakoski -hanke sai avustusta lukuvuodelle 2022–23 yhteensä 60 000 euroa. Sen turvin järjestetään yli 50 harrastuskerhoa lukuvuoden aikana.

Kerhon ohjaaja Kaisa Niemi on vuosien varrella kerännyt erilaisia piparimuotteja ja niitä löytyykin valtavasti erilaisia. Oppilaiden suosikkeja ovat ainakin mäyräkoira-, kissa- Suomi- ja hauska tattimuotti. Kuvassa Niemi esittelee muotteja Karo Raimaalle, 11, ja Sara Sundellille, 10. Oman muottinsa on jo löytänyt Aatu Suopeleto (vas.), 9.

21.11. 6:00 | Päivitetty 21.11. 15:09

"Älä nyt syö sitä koko taikinaa!” -kuuluu huuto Tietolan koulun kerhotilassa, jossa kymmenen 8–12 -vuotiasta koululaista on juuri saanut käsiinsä palan piparitaikinaa. Osa on käynyt heti hommiin ja ryhtynyt koemaistajiksi.

Käynnissä on ”Tietolassa tuoksuu joulu” -niminen kokkikerho, joka on osa Harrastava Valkeakoski -toimintaa. Kerhon ohjaaja Kaisa Niemi kertoo, että erilaiset kokkikerhot ovat olleet suosittuja ja niitä järjestetään useammissa kouluissa Valkeakoskella. Kaikki eivät välttämättä ole mahtuneet edes mukaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos