Mikko Franssila ryhtyy Pauli Kiurun vaali­päälliköksi – Kysyimme, miten kaupungin­hallituksen puheenjohtajan ja Acuta-ylilääkärin aika riittää vaativaan kampanjointiin

Tuore kampanjapäällikkö on Valkeakosken kaupunginhallituksen ja kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja. Hän työskentelee Taysin päivystyspalveluiden vastuualuejohtajana.

Pauli Kiurun kokenut vaalipäällikkö Marja Heikkinen (oik.) on luvannut tiimissä tukensa vaalikampanjan uudelle veturille Mikko Franssilalle (vas.). Franssila on myös kokoomuksen valtuustoryhmän ja Valkeakosken kaupunginhallituksen puheenjohtaja.

2.11. 6:00 | Päivitetty 2.11. 9:38

Valkeakoskelaisen kansanedustajan Pauli Kiurun (kok.) vaalipäällikkö vaihtuu. Kolmessa edellisessä eduskuntavaalissa vaalipäällikkönä ollut valkeakoskelainen Marja Heikkinen jää vaalitiimin jäseneksi ja vetovastuun kampanjasta ottaa valkeakoskelainen kokoomuspoliitikko Mikko Franssila, joka työskentelee Tampereen yliopistollisessa sairaalassa päivystyspalveluiden vastuualuejohtajana ja ylilääkärinä. Kiuru kertoo olevansa tyytyväinen, että Franssila lupautui aikaa vievään ja vaativaan vaalipäällikön tehtävään.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos