Neljä koskilaista valittiin Pirkanmaan hyvinvointi­alueen vanhus- ja vammais­neuvostoihin

Aluehallitus nimesi vanhus- ja vammaisneuvostot kuntien esitysten perusteella.

Valkeakoskelainen Marketta Ojala on nimetty Pirkanmaan hyvinvointialueen vammaisneuvostoon. Valkeakosken Sanomat kuvasi Ojalan vuonna 2018, jolloin tämä kertoi haastattelussa elämästään peittyvästi periytyvän lihastaudin kanssa.

18.10. 10:43

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus on nimennyt Valkeakoskelta Marianne Marenkin ja Ulla Karppilan vanhusneuvoston jäseniksi sekä Aila Seppälän ja Marketta Ojalan vammaisneuvostoon.

Aluehallitus nimesi vanhus- ja vammaisneuvostoihin ne jäsenet, jotka kunnat olivat aluehallituksen kokouspäivään mennessä ilmoittaneet edustajikseen. Kunnat voivat vielä myöhemmin täydentää edustajiaan. Vanhusneuvostoon pyydetään edustajat myös Pirkanmaan eläkeläisjärjestöjen neuvottelukunnalta.

Neuvostot nimeävät keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Vaikuttamistoimielimille laaditaan työskentelyn tueksi toimintaohje yhteistyössä neuvostojen kanssa.

Myös nuorisovaltuuston kokoonpano nimitetään loppuvuoden aikana ja sen on tarkoitus aloittaa toimintansa ensi vuoden alusta.

Vanhusneuvoston varsinaisiksi jäseniksi nimettiin Kalevi Kaukola, Mänttä-Vilppula, Mirka Löf, Hämeenkyrö, Ritva Viitaniemi Ikaalinen, Tiina Leppänen ja Tapio Somppi, Kangasala, Leena Ojala, Kihniö, Reijo Fredriksson ja Anneli Kallio, Lempäälä, Tarja Pukuri ja Ilkka Kotiranta, Nokia, Irma Koskela, Orivesi, Anna-Maija Lahtinen ja Leena Hulkkonen, Pirkkala, Pekka Karppanen, Punkalaidun, Kimmo Laakia, Pälkäne, Salme Lehtonen, Ruovesi, Taina Törmä, Reijo Laitinen, Kari Itkonen, Kari Lindbom ja Ilkka Salonen, Tampere, Hannes Koivula, Urjala, Marianne Marenk ja Ulla Karppila, Valkeakoski, Eila Kalliomäki, Virrat sekä Eila Henriksson ja Esko Morikka, Ylöjärvi.

Vammaisneuvostoon nimettiin varsinaisina jäseninä Tapio Kuusi, Mänttä-Vilppula, Riitta Palomäki ja Johanna Anttila, Hämeenkyrö, Marja-Liisa Veijalainen, Ikaalinen, Jaana Suoranta ja Mika Tolvanen, Kangasala, Erkki Välimäki, Kihniö, Hannu Salonpää ja Pirjo Virtanen, Lempäälä, Piia Tirronen ja Tanja Hakala, Nokia, Kari Rannanautio, Orivesi, Tuija Kaivanto ja Mervi Jylli, Pirkkala, Sirkka Madekivi, Punkalaidun, Eija Rantanen, Pälkäne, Pirjo Pajunen, Ruovesi, Milla Ilonen, Esko Jantunen, Milla Lindh, Katja Metsävainio ja Sirpa Virtanen, Tampere, Lisa Wesin, Urjala, Aila Seppälä ja Marketta Ojala, Valkeakoski, Raija Rihkajärvi, Virrat sekä Panu Koski ja Anne Beresford, Ylöjärvi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos