Valkeakoskella tehdään käsityönä ravintolatasoisia valmisruokia – Delitalon toimitusjohtaja: ”Kotimaista raaka-ainetta pyritään hankkimaan mahdollisimman läheltä”

Delitalo alkoi valmistaa ruokaa Valkeakoskella Saarioisten tehtaalla puolitoista vuotta sitten. Paikallisessa keittiössä työskentelee 11–15 henkeä.

Pellillinen lihapullia on matkalla kylmiöön. Delitalon keittiöpäällikkö Pekka Tolppa tutkii paistolaatua tuotteissa.

16.10. 6:00

Kanaa mango-chilikastikkeella, parmesaanibroileria yrttiriisillä ja maksapihvejä lisukkeineen. Muun muassa näitä tuotteita tekee Valkeakoskella toimiva Delitalo, joka on ottanut harppauksen valmisruokarintamalle.

”Delitalo on Saarioisten omistama tytäryhtiö. Meillä on oma myynti ja tuotekehitys. Deli-valmistuksessa keittiöhenkilökunta, 11–15 henkeä, ovat pääosin Valkeakoskelta ja lähiseudulta”, Delitalon toimitusjohtaja Miika Helenius kertoo ja jatkaa:

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos