Autoilija ajoi tahallaan jalkakäytävälle Akaassa, yksi loukkaantui vakavasti – tekijää epäillään kahdesta murhanyrityksestä

Yksi loukkaantui vakavasti tiistaina Akaassa sattuneessa tapauksessa, jossa autolla ajettiin tahallisesti jalkakäytävälle. Tapahtunutta tutkitaan muun muassa kahtena murhanyrityksenä. Yksi ihminen on otettu kiinni.

6.10.2022 18:18

Sisä-Suomen poliisi tutkii Akaassa tapahtunutta kahden murhanyrityksen ja usean törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen kokonaisuutta.

Kyse on tapauksesta, jossa autolla ajettiin jalkakäytävälle, ja ainakin yhden ihmisen päälle Akaan Viialassa Haihunkosken sillalla tiistaina 4. lokakuuta. Auton alle jäänyt sai vakavia vammoja. Jalkakäytävällä on ollut myös muita ihmisiä.

Poliisin mukaan henkilöauto ajettiin jalkakäytävälle tahallaan. Yksi ihminen on otettu kiinni. Poliisi esittää kiinniotettua vangittavaksi perjantaina Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

”Poliisilla on jonkinlainen käsitys tapahtumasta, tapahtumien kulusta ja siihen liittyvistä henkilöistä, mutta poliisi ei voi avata asiaa enempää tässä vaiheessa”, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Lassi Suoranta Sisä-Suomen poliisista.

Poliisi ei tässä vaiheessa kerro myöskään tarkempia tietoja kiinniotetusta henkilöstä eikä siitä, liittyykö tapaukseen useampia henkilöitä. Kahden murhanyrityksen lisäksi tutkinnassa on kuusi törkeää liikenneturvallisuuden vaarantamista.

Poliisi jatkaa tapauksen selvittämistä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos