Lähes 100-vuotias Valkeakosken Liikenne ajautui historiansa suurimpiin myllerryksiin, mutta rohkeiden kokeilujen ansiosta tunnelin päässä näkyy nyt valoa

Pakon edessä tehdyt muutokset liiketoimintaan ovat avanneet perinteiselle Valkeakosken Liikenteelle mahdollisuuden lähteä laajentamaan reittejä Pirkanmaan rajojen ulkopuolelle.

Valkeakosken Liikenteen talouspäällikkö Ville Laurell kertoo, että yrityksessä elettiin kovia aikoja varsinkin koronan omikron-variantin jyllätessä. Vuodesta 2022 tuli polttoaineen hinnan nousun ja inflaation vuoksi kustannuskriisin vuosi. Nyt ihmiset uskaltavat taas matkustaa, mutta loppuvuonna nähtiin elinkustannusten nousun aiheuttama notkahdus vapaa-ajan matkustuksessa. Laurell kuvattiin elokuussa 2022.

28.1. 6:00 | Päivitetty 28.1. 19:38

Lähes satavuotiaalla Valkeakosken Liikenteellä on takanaan vaiheikkaat pari vuotta. Maailmanlaajuinen koronapandemia, Nysse-kilpailutuksen häviäminen sekä uudet aluevaltaukset reittiliikenteeseen ovat aiheuttaneet suurimmat muutokset liiketoimintaan koko paikallisyrityksen historian aikana.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos