Pirkanmaan pelastuslaitos laski rokottamattomien työntekijöiden palkkoja, asiasta jätetty valtuustokysely: ”Palkka on palautunut heti normaaliksi, jos henkilö on päätynyt ottamaan rokotuksen”

Pirkanmaan pelastuslaitos laski keväällä rokottamattomien ensihoito- ja ensivastetehtävissä työskentelevien henkilöiden palkkoja sadalla eurolla.

Pirkanmaan pelastuslaitoksella on ollut kiireinen kesä. Tampereen perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja ja kaupunginhallituksen jäsen Lassi Kaleva kertoo saaneensa yhteydenottoja, joissa on kerrottu, ettei pelastuslaitoksen henkilöstömitoitus ole läheskään aina ollut kohdillaan. Pirkanmaan vs. pelastusjohtaja Matti Isotalo sanoo, ettei henkilöstömitoituksessa ole ollut ongelmia, vaikka kiirettä on pitänyt.

29.8. 19:00

Tampereen perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja ja kaupunginhallituksen jäsen Lassi Kaleva on jättänyt Tampereella valtuustokyselyn koskien Pirkanmaan pelastuslaitoksen käytäntöä laskea sadalla eurolla sellaisten pelastuslaitoksen ensihoito- ja ensivastetehtävissä työskentelevien palkkoja, joilla ei ole koronarokotusta tai sairastetun taudin tuomaa suojaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos