Juhlavuottaan viettävä Työväen Musiikkitapahtuma keräsi arviolta 30 000 kävijää – ”Yhtään järjestyshäiriötä ei ollut”, iloitsee toiminnanjohtaja

Työväen Musiikkitapahtuman 50-vuotista taivalta juhlittiin Valkeakoskella heinäkuun viimeisellä viikolla usean päivän ajan. Tapahtuman järjestäjät ovat tyytyväisiä, että juhlavuoden tapahtuma saatiin järjestettyä ilman suuria ongelmia.

Perjantaina Työväen Musiikkitapahtuman Salakapakassa esiintyneet Sir Elwoodin Hiljaiset Värit ja Martti Servo & Napander vetivät paljon yleisöä paikalle, mikä aiheutti ruuhkaa alueiden väliselle kulkuväylälle.

2.8. 19:18

Työväen Musiikkitapahtuman toiminnanjohtaja Marianne Haapoja kuvailee oloaan väsyneeksi mutta onnelliseksi pitkän festivaaliurakan jälkeen.

”On todella huojentunut olo, että tapahtuma saatiin vietyä läpi.”

Tapahtuman toteutuminen ei ollut pelkästään esiintyjille ja järjestäjille iso asia, vaan myös yleisölle. Haapojan mukaan festivaalikävijöistä näki, että tapahtumaa oli odotettu ja ilmassa oli ”musarihuumaa”. Ihmisten iloisuus ja onnellisuus konkretisoitui myös siinä, että yhtään järjestyshäiriötä ei festivaalialueella ollut.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos