Valkeakosken lisäksi alaikäisiin epäillään nyt kohdistuneen seksuaalirikoksia Kangasalla – Uutta tietoa poikkeuksellisen laajoista rikossarjoista

Tammi–kesäkuun aikana alaikäisiin kohdistuneita seksuaalirikoksia kirjattiin Pirkanmaalla enemmän kuin koko vuonna 2020. Keväällä uutisoitiin suuresta rikossarjasta Valkeakoskella. Toinen poliisin tutkinnassa oleva rikossarja keskittyy Kangasalle. "Pirkanmaalla ei ole näin laajoja sarjoja koskaan nähty”, kertoo rikoskomisario Hannu Kallioniemi. Katso hakukoneesta, paljonko seksuaalirikoksia on tapahtunut kunnittain.

Sisä-Suomen poliisi tutkii poikkeuksellisen laajoja alaikäisiin kohdistuneita rikossarjoja Pirkanmaalla. Poliisi kertoo nyt uutta tietoa tapahtumista.

26.7. 9:22

Poliisi tutkii kahta suurta lapsiin kohdistunutta seksuaalirikossarjaa Pirkanmaalla. Toinen niistä on tapahtunut Kangasalla, vahvistaa rikoskomisario Hannu Kallioniemi Sisä-Suomen poliisista.

Pirkanmaalla on tullut ilmi poikkeuksellisen paljon alaikäisiin kohdistuvia seksuaalirikoksia viime vuonna ja alkuvuoden aikana. Ilmiöstä kertoo se, että alaikäisiin kohdistuneiden seksuaalirikosten määrä oli Tilastokeskuksen mukaan tammi–kesäkuussa lähes yhtä suuri kuin koko viime vuonna. Kallioniemen mukaan muutokset luvuissa liittyvät pitkälti isoihin rikossarjoihin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos