Kolme kuskia ajanut rajua ylinopeutta Valkeakoskella heinäkuun aikana – Myös pelastusliivien ja kalastonhoitomaksujen puuttumisesta sakotettu

Huomattavaa ylinopeutta ajaneet kuskit ovat työllistäneet poliisia Valkeakoskella. Heinäkuun aikana vesiliikenteessä on myös havaittu huolimattomuutta turvallisuus- ja lupa-asioissa.

Valkeakoskella on tapahtunut heinäkuun puolen välin tienoilla kolme merkittävää ylinopeusrikkomusta. Kahdessa tapauksessa kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

19.7.2022 6:00

Valkeakoskella on tapahtunut kolme merkittävää ylinopeusrikkomusta 9.– 17. heinäkuuta, kertoo Sisä-Suomen poliisin viestintäjohtaja Nina Juurakko-Vesikko.

Ensimmäinen tapahtui lauantaina 9. heinäkuuta valtatiellä 3 Valkeakosken kohdalla. Poliisipartio pysäytti henkilöauton kuljettajan, joka ajoi 151 kilometrin tuntinopeutta alueella, jossa nopeusrajoitus 120 kilometriä tunnissa. Kyse ei ollut pienestä piikistä nopeudessa, vaan partio oli tehnyt keskinopeusmittauksen kolmen kilometrin matkalta. Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos