Kaupunginhallituksen kanta ei kelvannut: Tiukan äänestyksen jälkeen valtuusto palautti ehdotuksen varhaiskasvattajien vaaterahasta takaisin valmisteluun

”Työvaatetuksen tukeminen ei ole noussut keskusteluun rekrytoitaessa varhaiskasvatus- tai opetuspalvelujen henkilöstöä”, henkilöstöpäällikkö Maija-Riitta Mäkitalon ja varhaiskasvatuspäällikkö Tuija Portellin valmistelemassa vastauksessa todetaan.

Valkeakoskella keskustellaan nyt siitä, pitäisikö kaupungin työnantajana tukea varhaiskasvattajien ulkovaatteiden hankintaa. Kuvituskuva Sorrilan päiväkodin pihalta.

29.6. 16:00

Maaliskuun kaupunginvaltuuston kokouksessa varavaltuutettu Niina Nieminen (sd) ehdotti, että Valkeakosken olisi syytä pohtia, miten varhaiskasvatuksen henkilökuntaa voitaisiin tukea ulkotyövaatteiden hankinnassa. Hänen ja kahdeksan varsinaisen demarivaltuutetun allekirjoittamassa aloitteessa muistutettiin, että kunnon ulkoiluvaatteiden hankinta saattaa olla osalle henkilökuntaa suurikin rahallinen panostus, vaikka toimenkuvaan kuuluu ulkoilua lasten kanssa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos