Pirkanmaan hyvinvointialueen johtaja valitaan maanantaina suljetulla, salaisella lippu­äänestyksellä – Selvitimme, miten vaali toimitetaan

Kaikki virkaan hakeneet 12 ehdokasta ovat edelleen mukana valinnassa. Aluevaltuuston puheenjohtaja Lauri Lyly (sd.) kuitenkin uskoo, että varsinainen kisa käydään kolmen kärkiehdokkaan välillä. Jokainen aluevaltuutettu voi äänestää omaa suosikkiaan.

Pirkanmaan hyvinvointialueen johtajan paikan valinnan loppusuoralle ovat selvinneet sosiaali- ja terveysministeriön osastopäällikkö Kari Hakari, Tampereen kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualueen johtaja Taru Kuosmanen ja Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän toimitusjohtaja Marina Erhola.

2.5. 9:02

Pirkanmaan aluevaltuusto tekee heti vapun jälkeen maanantaina tärkeän valinnan, kun edessä on hyvinvointialuejohtajan vaali.

Valintaryhmän seulan läpi loppusuoralle on edennyt kolme ehdokasta, jotka ovat Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän toimitusjohtaja Marina Erhola, sosiaali- ja terveysministeriön osastopäällikkö Kari Hakari ja Tampereen kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualueen johtaja Taru Kuosmanen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos