Miksi kesän tapahtumia joudutaan perumaan? – Nämä syyt ovat Valkeakoskellakin näkyvän ilmiön taustalla: ”Tämä on monien asioiden summa”

Ensi kesän tapahtumista sekä Valkeakoskelle suunniteltu Rock in the City että Tampere Piknik -festivaali on jo tänä keväänä peruttu heikon ennakkomyynnin vuoksi. Tapahtumanjärjestäjät arvelevat, että kuluttajien ostokäyttäytyminen on nyt varovaisempaa kuin ennen. Myös tarjontaa on erityisen runsaasti.

Perinteiset ja isommat kesän tapahtumat vaikuttavat myyvän kohtalaisen hyvin. Esimerkiksi Sauna Open Air Tampereella järjestetään suunnitelmien mukaan 7.-9.7.2022. Kuva Sauna Open Airista vuonna 2019.

27.4. 20:00

Valkeakoskelle suunniteltu Rock in the City -festivaali on päätetty perua. Myös Tampereen Särkänniemen tapahtumarantaan suunniteltu Tampere Piknik -festivaali on peruttu. Perumisen syyksi kerrottiin kysynnän vähäisyys.

Rock in the City -festivaalia järjestäneen RH Entertainment oy:n toimitusjohtaja Riki Huhtala kertoo, että myös Valkeakosken tapahtuman perumisen syynä oli heikko ennakkolipunmyynti. ”Myynti oli verkkaista”, Huhtala toteaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos