Lista: Valkeakoski investoi lähes 50 miljoonaa - Uutiset - Valkeakosken Sanomat

Vuoden helmijutut: Valkeakoski investoi lähivuosina isosti: Mittavin uudisrakennus kustantaa yli 20 miljoonaa – Katso kartalta, mihin suurimmat investoinnit kohdistuvat

Kuinka paljon ja mihin Valkeakoskella kuluu rahaa tulevien vuosien investointeihin? Kokosimme tähän juttuun näkyvimmät ja suurimmat investoinnit, joita kaupungin katukuvassa näkyy tulevina vuosina. Valkeakosken Sanomat julkaisee loppiaisena menneen vuoden kiinnostavimpia juttuja. Juttu on julkaistu alun perin 20.9.2021.

Valkeakoski investoi muun muassa Jyräänmäen vesitornin saneeraukseen, uuteen yhtenäiskouluun Sorrilan koulun tontille ja Isonsillan korjaukseen.

6.1. 7:00

Valkeakoskelle on tulevina vuosina tulossa investointeja lähes 50 miljoonan euron edestä. Eniten rahaa menee uudisrakentamiseen ja yhdyskuntatekniikkaan.

Kokosimme tähän juttuun Valkeakosken suurimpia ja kiinnostavimpia investointikohteita. Kuntataloudessa investoinneilla tarkoitetaan esimerkiksi rakennushankkeita sekä teiden ja vesihuoltoverkoston rakentamista ja korjaamista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos