Valkeakoskella on jo varaa valita, missä hiihtää: Latuja on auki nyt myös Roukossa ja Lotilanjärvellä – Luistelukenttiä kunnostettu lumisateiden jälkeen - Uutiset - Valkeakosken Sanomat

Valkeakoskella on jo varaa valita, missä hiihtää: Latuja on auki nyt myös Roukossa ja Lotilanjärvellä – Luistelukenttiä kunnostettu lumisateiden jälkeen

Lotilanjärveä kiertää kuuden kilometrin mittainen latu – Antinniemen kohdalta sitä oikaistaan keskemmälle järveä tänään keskiviikkona.

Luonnonlumille pääsee viimein hiihtämään Valkeakoskellakin. Jonna Metsäkylä auttaa hiihtovarusteet pojalleen Jomi Haaparannalle Lotilanjärven parkkipaikalla. Kohta kuusivuotias Haaparanta sai joulupukilta lahjaksi suksivarusteita pieneksi käyneiden tilalle. Tappara-fani kertoo hiihtäneensä kuluvan talven aikana jo parisen kertaa – aikaisemmin testissä oli Korkeankankaan ensilumenlatu, nyt vuorossa on Lotilanjärven latu.

5.1. 18:00

Monen kuntohiihtäjän toive luonnonlumilatujen avaamisesta on toteutunut Valkeakoskella.

Korkeakankaan viiden kilometrin pituista kansanlatua on päästy ajamaan jo isolla koneella.

”Roukossakin on latu kunnossa, mutta se on ajettu moottorikelkalla”, liikuntapaikkamestari Timo Toivonen Valkeakosken kaupungilta kertoi keskiviikkona aamupäivällä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos