Vuoden helmijutut: Nuoren pariskunnan unelmien koti nousee Valkeakoskelle lähes lapsuudenkodin naapuriin: He päättivät ryhtyä paluumuuttajiksi ja tekivät tontti- ja talokaupat kriittisellä hetkellä: ”Jos nyt pitäisi etsiä talotoimittajaa, projekti jäisi ainakin hetkeksi jäähylle”

Liisa Niemi ja Jukka-Pekka Holttinen tekivät talokaupat vain hetkeä ennen kuin materiaalipula alkoi näkyä talopakettien hinnoissa keväällä. Valkeakosken Sanomat julkaisee joulun aikana vuoden kiinnostavimpia juttuja. Juttu on julkaistu alun perin 11. 7. 2021.

Pääkaupunkiseudulta takaisin Pirkanmaalle vuodenvaihteessa muuttaneet Liisa Niemi ja Jukka-Pekka Holttinen käyvät lähes päivittäin rakenteilla olevan omakotitalonsa rakennustyömaalla. Niemi ja Holttinen tekivät talokaupat juuri ennen vuodenvaihdetta ennen kuin talopakettien hinnat lähtivät kevään aikana nousemaan merkittävästi.

25.12.2021 15:00

Tulevat valkeakoskelaiset, Liisa Niemi, 29, ja Jukka-Pekka Holttinen, 32, ovat yksi niistä omakotitalorakentajista, jotka ennättivät ostaa tontin sekä tehdä talokaupat, ennen kuin talopakettien hinnat lähtivät merkittävään nousuun vuoden alusta alkaen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos