1. ja 2. koronarokoteannoksia Valkeakoskella tiistai-iltana 21.12. ilman ajanvarausta - Uutiset - Valkeakosken Sanomat

Valkeakoskelainen, puuttuuko sinulta 1. tai 2. rokote? - Tiistai-iltana ei tarvita ajanvarausta

Viime viikon lopulla vielä 22 prosenttia Valkeakosken väestöstä oli ilman rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Ennen joulua pääsee Valkeakoskella vielä ensi tiistai-illansuussa muutaman tunnin ajan hakemaan 1. tai 2. rokoteannosta koronatautia vastaan. Ajanvarausta ei tarvita.

16.12.2021 11:03

Pirkanmaan koronatilanteen pahentuessa Valkeakoski koettaa vielä jouduttaa kuntalaisten rokotesuojaa tautia vastaan.

Ensi tiistaina 21. joulukuuta Valkeakosken sosiaali- ja terveyskeskus järjestää walk in - rokotustilaisuuden niille vähintään 12-vuotiaille kuntalaisille, keiltä vielä puuttuu ensimmäinen tai toinen rokoteannos.

Ensimmäisiä ja toisia annoksia annetaan tiistaina kello 16–19. Onko ajanvaraus tuntunut hankalalta? Tiistain illansuun kolmen tunnin aikana ajanvarausta ei tarvita. Paikkana on vanhan terveyskeskussairaalan eli vuodeosaston siipi Särpimäenkatu 27:n 1. kerroksessa.

Piha-alueelle on laitettu opasteet. Rokotukseen voivat tulla kaikki 12 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat. Toisen rokotteen voi saada, jos ensimmäisestä on kulunut vähintään kuusi viikkoa.

Käytössä on Pfizer Comirnaty-rokote. Tulijoiden suositellaan käyttävän suu-nenäsuojusta. Rokotukseen ei saa kuitenkaan saapua, jos on lieviäkään sairastumiseen viittaavia oireita, sosiaali- ja terveyskeskus tähdentää.

22 prosenttia rokottamattomia tarkoittaa Valkeakoskella 4 473:a ihmistä. Ensimmäisen rokotuksen on maanantain päivityksen mukaan saanut Valkeakoskella 16 167 henkilöä. Toisen rokotuksen ottaneita oli tuolloin 15 472 henkilöä. Kolmannella rokotuksella oli ehtinyt lisäksi käydä 1 821 henkilöä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos