Näin Valkeakosken valtuusto väitteli Tehtaan kentän tekonurmesta - Uutiset - Valkeakosken Sanomat

Näin valtuusto väitteli Tehtaan kentän tekonurmesta – Olli Paasio: ”Olen pudottanut Hakan kaksi kertaa Veikkausliigasta. En halua, että tulee kolmatta kertaa”

Päätös on tehty: Valkeakosken kaupunki ostaa Tehtaan kentälle uuden tekonurmen, jotta miesten jalkapalloliigan otteluita voidaan pelata Valkeakoskella myös ensi vuonna. Moni poliitikko kuitenkin ihmetteli, mikä on kaupungin ja mikä puolestaan Tehtis oy:n vastuu Tehtaan kentän tulevaisuudesta.

Valtuutettu ja pitkän linjan hakalainen Olli Paasio (kok) korosti valtuuston kokouksessa FC Hakan yhteisöllistä merkitystä.

16.11. 16:00

Valkeakosken valtuusto keskusteli maanantaina pitkään siitä, tulisiko Valkeakosken kaupungin maksaa Tehtaan kentälle uusi tekonurmikenttä vai ei.

Rahantarve syntyi, kun Tehtiksen tekonurmi ei läpäissyt kriteereitä, joita miesten jalkapalloliigan ottelupaikoilta vaaditaan. Tekonurmi on siis uusittava vuoden 2022 kesäkuun loppuun mennessä tai muuten koskilaisseura FC Haka ei voi jatkaa kotiotteluidensa pelaamista Valkeakoskella.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos