Olli ja Mikko Harkki luotsaavat Emport Oy:ta isänsä jalanjäljissä – koronavuoden rakennusbuumi siivitti yrityksen liiketuloksen mukavaan nousuun - Uutiset - Valkeakosken Sanomat

Rakennusbuumi siivitti Harkkien koskilaisen perheyrityksen tuloksen nousuun, mutta aiheuttaa alalle epävarmuutta: "Kahden viikon toimitusaika saattoi venyä neljään kuukauteen”

Puutuotteiden toimittaja Emport Oy:n tulos on noussut koronavuosien aikana.

Mikko Harkki (vas.) on toiminut viimeiset viisi vuotta Emport Oy:n hallituksen puheenjohtajana ja Olli Harkki (oik.) yrityksen toimitusjohtajana.

11.11. 16:00

Täsmälleen Valkeakosken ja Lempäälän rajalla sijaitsevan Emport Oy:n toimitusjohtaja Olli Harkki ja hallituksen puheenjohtaja Mikko Harkki tienasivat viime vuonna yhteensä 374 000 euroa pääoma- ja ansiotuloina.

Vajaa seitsemän miljoonan euron liikevaihdon Emport on Harkkien perheyritys, jonka on perustanut veljesten isä Pekka Harkki vuonna 1989. Sukupolven vaihdos tapahtui vuonna 2016, mutta Pekka Harkki istuu edelleen hallituksessa. Yritys työllisti perustamisaikaan kolme henkilöä. Nyt työntekijöitä on yksitoista, joista kuusi myynnissä, yksi laskutuksessa ja loput neljä varastolla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos