Valkeakoskella ei tehty syksyllä yhtään liikennerikosta, jos poliisin tiedotteita on uskominen – Selvitimme, mistä harhaanjohtavassa tilanteessa on kyse - Uutiset - Valkeakosken Sanomat

Valkeakoskella ei tehty syksyllä yhtään liikennerikosta, jos poliisin tiedotteita on uskominen – Selvitimme, mistä harhaanjohtavassa tilanteessa on kyse

Kerromme tässä jutussa, miksi poliisi ei ole tiedottanut Valkeakoskea koskevista liikennerikoksista.

Valkeakoskella ajetaan yhä ylinopeuksia, vaikka poliisin tiedotteista se ei käy ilmi. Viestintäsuunnittelija Leena Summa kertoo, että Sisä-Suomen poliisilaitoksen viestintää hoitaa päätyönään kaksi henkilöä, joilla ”ei valitettavasti ole aikaa kertoa uutisia jokaiselta alueelta. Sisä-Suomen poliisi kirjaa satoja rikosilmoituksia päivässä ja tiedot etsitään järjestelmästä manuaalisesti.” Kuvituskuva.

12.11. 8:00

Syys–lokakuussa Valkeakoskella ei tehty yhtään liikennerikosta, jos poliisin omia tiedotteita on uskominen. Eikö Valkeakoskella sitten ajettu ylinopeuksia tai ratista pysäytetty päihteitä kuljettajia?

Näin ei tietenkään ole. Esimerkiksi viime vuonna Valkeakosken Sanomat uutisoi, että törkeät liikenneturvallisuuden vaarantamiset, etupäässä ylinopeuden ajaminen, ovat nelinkertaistuneet Valkeakoskella.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos