Näin Valkeakosken uusi vapaa-aikakeskus rakentuu – katso kuvat työmaalta ja virtuaalikierros rakennuksesta - Uutiset - Valkeakosken Sanomat

Näin Valkeakosken uusi vapaa-aikakeskus rakentuu – katso kuvat työmaalta ja virtuaalikierros rakennuksesta

Uusi Valkeakosken vapaa-aikakeskus kokoaa kaupungin kulttuuritoimintoja saman katon alle. VS kävi katsomassa, missä vaiheessa rakennustyöt ovat ja miltä työmaalla näyttää.

Valkeakosken kaupungin tekninen johtaja Hanna-Kaisa Lahtisalmi (oik.) ja kaupungin rakennuttajainsinööri Tuomas Palander uudisrakennuksen lämpiön edustalla. Rakennuksen seinät tullaan rappaamaan valkoisiksi ja koristellaan osittain mustilla tehostekuvioilla. "Hankkeessa on mielenkiintoista erityisesti se, kun on yhdistetty korjausrakentamista ja uudisrakentamista", Tuomas Palander toteaa.

6.11. 10:00

Valkeakosken uusi, rakenteilla oleva vapaa-aikakeskus valmistuu aikataulussaan. Hanke aloitettiin vuoden alussa purkutöillä. Uuden rakennuksen on tarkoitus valmistua vajaan vuoden päästä, syyskuun lopulla.

Vanha 4 000 neliömetrin vapaa-aikakeskus on purettu, ja tilalle rakennetaan 2 300 neliömetrin kokoinen uudisosa. Toinen urakkaosuus on vanhan, 1 900 neliömetrin kokoisen kirjaston saneeraus.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos