Yhdeksän opiskelijaa valmistui Valkeakoskella suoraan töihin 1,5 kuukauden koulutuksen jälkeen – yritykselle täsmäkoulutus voi olla vastaus työvoimapulaan - Uutiset - Valkeakosken Sanomat

Yhdeksän opiskelijaa valmistui Valkeakoskella suoraan töihin 1,5 kuukauden koulutuksen jälkeen – yritykselle täsmäkoulutus voi olla vastaus työvoimapulaan

Koulutettavat työllistyivät suoraan paikalliseen veneenrakennusalan yritykseen.

Englantilaislähtöinen Jal Ouru on yksi uusista veneenrakentajista, jotka työllistyivät Fenix Mariniin rekrytointikoulutuksen kautta. Ouru on koulutukseltaan mekaanikko, mutta on tehnyt pitkään töitä veneiden parissa. Rekrykoulutukseen hän haki, koska halusi päivittää osaamistaan alan koulutuksessa.

1.11. 6:00

Puolentoista kuukauden koulutus ja varma työpaikka. Lokakuussa Valkeakoskella valmistui yhdeksän opiskelijaa, jotka työllistyivät suoraan paikalliseen veneenrakennusalan yritykseen.

Tuotantopäällikkö Jari Taavitsainen Fenix Marinista kertoo, että yrityksen tuotanto on voimakkaassa kasvussa ja uusille työntekijöille oli siten tarvetta. Valkeakoskelainen yritys valmistaa pääasiassa lasikuituveneitä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos