Näin Valkeakoski pärjää kuntien elinvoimavertailussa – Tässä ovat kaupungin vahvuudet ja heikkoudet - Uutiset - Valkeakosken Sanomat

Katso, miten Valkeakoski pärjää kuntien elinvoimavertailussa – Nämä ovat kaupungin vahvuudet ja heikkoudet: ”Tässä on onnistuttava paremmin jatkossa”

Tampereen naapurikunnat porhaltavat vertailussa Valkeakosken ohi, mutta Koski pärjää silti vähän maan keskikastia paremmin.

Tutkimuksen mukaan kuntien keskeisiä tulevaisuuden menestystekijöitä ovat saavutettavuus, alueellisen kasvun edellytykset, monipuolinen elinkeinorakenne ja vihreä rakennemuutos.

6.10. 6:00

Valkeakoski pärjää hieman keskimääräistä paremmin Suomen kuntien elinvoimavertailussa. Asia selviää suunnittelu- ja konsulttiyritys WSP Finlandin julkistamasta tutkimuksesta, joka vertailee kuntien veto- ja elinvoimaisuutta.

Parhaiten vertailussa pärjäävät isojen kaupunkikeskusten lähikunnat, joita kymmenen menestyneimmän kunnan joukossa on yhdeksän – Pirkanmaalta kärkeen yltävät Pirkkala, Ylöjärvi, Kangasala ja Nokia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos