Vesistöjen kunnostamiseen tarkoitettujen avustusten haku alkaa Pirkanmaalla – Pienellä paikallisella hankkeella voi olla suuret vaikutukset - Uutiset - Valkeakosken Sanomat

Vesistöjen kunnostamiseen tarkoitettujen avustusten haku alkaa Pirkanmaalla – Pienellä paikallisella hankkeella voi olla suuret vaikutukset

Vesistökunnostuksen avustukset ovat osa ympäristöministeriön aloittamaa viisivuotista vesiensuojelun tehostamisohjelmaa.

Rannanomistajat siivosivat Iso-Savijärven vettä vesikasveista heinäkuussa vuonna 2020. Valkeakosken Sanomat jututti tuolloin Iso-Savijärven kunnostusyhdistystä, joka haluaa parantaa veden laatua ja järven tilaa.

1.10. 12:00

Vesistökunnostushankkeisiin tarkoitettujen avustusten haku alkaa Pirkanmaalla. Harkinnanvaraisia avustuksia vesistökunnostusten toteuttamiseen ja suunnitteluun haetaan Pirkanmaan ely-keskukselta.

Avustusta voi saada myös vesiensuojelutoimijoiden alueellisten verkostojen vahvistamiseen sekä maa- ja metsätalouden kokonaisvaltaiseen valuma-aluelähtöiseen vesienhallintaan. Avustushaku on käynnissä 18.10.−30.11.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset