Henkilöhaastattelu: Lääkäri Mikko Franssila on kaupunginhallituksen puheenjohtaja - Uutiset - Valkeakosken Sanomat

Valkeakosken korkeimmalle poliittiselle paikalle nousi ylilääkärinä työskentelevä perheenisä – Mikko Franssila luottaa tehtävässään kalenteriin ja uskoo, että nyt moni asia muuttuu

Mikko Franssila nousi hiljattain Valkeakosken poliittisesti merkittävimmälle paikalle. Millainen henkilö hän on ja mitä uudistuksia hän haluaa Valkeakoskella ajaa? Ja kuinka perheenisän aika riittää vaativan työn ja luottamustoimen hoitamiseen? Sen selvitämme tässä VS:n henkilöhaastattelussa.

Mikko Franssila kertoo, että on aina lukenut paljon lehtiä ja seurannut politiikkaa niin paikallisella kuin valtakunnallisella tasolla. Hän toteaa, että tietynlainen pelaaminen ja joskus kyynärpäätkin kuuluvat politiikkaan, mutta pääosin poliitikot tulevat toimeen keskenään.

27.9. 6:00

Kun toimittaja saapuu haastattelupaikalle kaupungintalolle, on Mikko Franssila jo odottamassa ulko-ovien edessä. Hän on kuulemma hyvin harvoin mistään myöhässä.

”Sellainen olen ollut ihan lapsesta saakka. Olin koulun pihallakin aina puoli tuntia ennen kellojen soittoa”, Franssila kertoo.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos