THL julkaisi Wäinämöisen ryhmäkotien hoitajamitoituksesta säikäyttävän luvun – ”Tätä virheellistä tietoa olemme nyt korjanneet”, sanoo Valkeakosken vt. vanhuspalveluiden johtaja - Uutiset - Valkeakosken Sanomat

THL julkaisi Wäinämöisen ryhmäkotien hoitajamitoituksesta säikäyttävän luvun – ”Tätä virheellistä tietoa olemme nyt korjanneet”, sanoo Valkeakosken vt. vanhuspalveluiden johtaja

Hoitajilla on aika kiirettä, kun heille on uskottu paljon työtä ja vastuunkantoa. Jos on murheita, heille voi ne silti aina kertoa, sanoo valkeakoskelaisessa hoivakoti Wäinämöisessä asuva Tellervo Kesola.

Ei mitään moittimista, sanoo hoivakoti Wäinämöisen Ilmarinen-ryhmäkodissa asuva Tellervo Kesola (vasemmalla). Hoitajia, kuten torstaina vuorossa ollutta Katri Saresaloa hän kehuu kultaisiksi. Maija-Liisa Syrjänen on asunut Ilmarisessa Kesolaa pidempään. Hänestä ja muista asukkaista Kesola on saanut uusia ystäviä.

11.9. 7:00

Lähes yhdeksänkymppinen Tellervo Kesola on Valkeakoski-opiston, aiemmin Valkeakosken työväenopiston pitkäaikainen, entinen posliininmaalauksen opettaja. Hän asuu Wäinämöisen pienimmässä, vain 6-paikkaisessa ryhmäkodissa Ilmarisessa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset