Valkeakoskelle aukeaa chat-palvelu, josta saa anonyymisti apua mielenterveys- ja päihdekysymyksiin - Uutiset - Valkeakosken Sanomat

Tätä on odotettu: Valkeakoskelle aukeaa chat-palvelu, josta saa nimettömänä ja matalalla kynnyksellä apua mielenterveys- ja päihdekysymyksiin

Ohjausta, tukea ja neuvontaa saa mihin tahansa mielenterveysasiaan. Kuka vain valkeakoskelainen voi ottaa chattiin yhteyttä.

Nuorisopsykiatrian sairaanhoitaja Riikka Salonen (vas) on yksi ammattilaisista, jotka vastaavat chatissa anonyymisti esitettyihin kysymyksiin: ”Kun ajattelee asiakasmäärää nuorisopsykiatriassa, tämä on varmasti hyödyllinen ja tarpeellinen palvelu.” Salonen ja palvelupäällikkö Katri Pihlaja kuvattiin Valkeakoskella syyskuussa.

18.11. 6:00

Joulukuussa Valkeakoskella aukeaa chat-palvelu, josta saa nimettömästi ja matalalla kynnyksellä vastauksia mielenterveyteen, päihdeongelmiin ja esimerkiksi perheväkivaltaan liittyviin kysymyksiin.

Mieleni on tärkeä -niminen chat palvelee valkeakoskelaisia kolmena päivänä viikossa. Kysymyksiin on aina vastaamassa mielenterveys- ja päihdetyöhön koulutettu ammattilainen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos