Valkeakoski esitteli uusia kasvojaan ja murheitaan Pirkanmaan kansanedustajille – ”Pitää olla työperäistä maahanmuuttoa” - Uutiset - Valkeakosken Sanomat

Valkeakoski esitteli uusia kasvojaan ja murheitaan Pirkanmaan kansanedustajille – ”Pitää olla työperäistä maahanmuuttoa”

Valkeakosken kaupungin ja sen kanssa yritysten puolesta vuoropuhelua käyvän kauppakamariosaston murheet ovat yhteisiä: väkiluvun lasku ja työvoimapula.

Pirkanmaan kansanedustajat saivat maanantain aamupäivällä kuulla Valkeakosken kauppakamarin ja VaBe Oy:n kuulumisia toimitusjohtaja Markus Lehtiseltä (vasemmalla) ja ajankohtaista kaupungista kaupunginjohtaja Minna Uschanoffilta (oikealla). Kuvassa myös kansanedustajat Jouni Ovaska (kesk), Pauli Kiuru (kok), Jukka Gustafsson (sd), Sari Tanus (kd), Arto Satonen (kok) sekä Marko Asell (sd) vierellään Pirkanmaan liiton Marko Koskinen. Takana isäntiin kuulunut Valkeakosken kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mikko Franssila.

7.9. 6:00

Korona-aika näkyi edelleen siinä, että yritysvierailut olivat tällä kertaa virtuaalisia. Päivän ohjelma järjestettiin hotelli Waltikan kabinetissa, kun käynti Walkin tehtaallakin peruuntui.

Kesäkuussa kaupungin ruorissa aloittanut kaupunginjohtaja Minna Uschanoff kertoi, että vuosina 2007–2016 väestökehitys oli vuotta 2013 lukuun ottamatta positiivinen, mutta sitten on ollut vähenevä suunta. Lasku on tänäkin vuonna 150:n luokkaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset