Rajoitukset vaikuttavat Valkeakoskella päiväkotien arkeen, mutta lapset eivät koronasta enää puhu – ”Syliä ja turvaa annetaan kuin ennenkin” - Uutiset - Valkeakosken Sanomat

Rajoitukset vaikuttavat Valkeakoskella päiväkotien arkeen, mutta lapset eivät koronasta enää puhu – ”Syliä ja turvaa annetaan kuin ennenkin”

Valkeakosken päiväkotien syksy on käynnistynyt, mutta koronarajoitukset ovat edelleen voimassa. Lapsille korona on jo arkipäivää. Päiväkodin aloitus saattaa silti jännittää. Kokeneet varhaiskasvattajat antavat neljä vinkkiä, jotka voivat helpottaa päiväkodin aloitusta.

Kärjenniemen päiväkodin varhaiskasvatuksen opettaja Pirkko Syväoja rohkaisee vanhempia kertomaan varhaiskasvattajille, jos jokin asia huolettaa päiväkodin aloituksessa.

15.8. 15:00

Valkeakoskella kymmenet uudet lapset ovat aloittaneet varhaiskasvatuksessa elokuussa. Koronarajoitukset näkyvät edelleen päiväkotien arjessa.

Valkeakosken varhaiskasvatuspäällikkö Tuija Portell kertoo, että vanhemmille lähetetään kirjallinen info koronatilanteesta ja siihen liittyvistä ohjeista 16. elokuuta alkavalla viikolla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset