Valkeakosken Taiteiden polku järjestetään tänä vuonna karsitulla ohjelmistolla – Mukana on myös joukko paikallisia yrittäjiä - Uutiset - Valkeakosken Sanomat

Valkeakosken Taiteiden polku järjestetään tänä vuonna karsitulla ohjelmistolla – Mukana on myös joukko paikallisia yrittäjiä

Taiteiden polku -kulttuuritapahtuma ja Osta Koskista -tempaus pidetään Valkeakoskella torstaina 19. elokuuta. Tarjolla on kulttuurielämyksiä musiikista kuvataiteeseen ja paikallishistoriaan.

Tänä vuonna Taiteiden polku -kulttuuritapahtuma pidetään tavallista pienimuotoisemmin koronarajoitusten vuoksi. Kuvassa on Taiteiden polun tunnelmia vuodelta 2018.

14.8. 12:00

Taiteiden polku -kulttuuritapahtumaa vietetään Valkeakoskella ensi torstaina. Samaan aikaan paikallisissa yrityksissä tempaistaan Osta Koskista -kampanjan tiimoilta.

Torstai-iltapäivän ja illan aikana Valkeakoskella on tarjolla kulttuurielämyksiä niin kuvataiteen, musiikin, elokuvan kuin kirjallisuuden parissa. Tapahtumapisteitä on eri puolilla kaupunkia kymmenkunta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset