Valkeakosken kaupunki ja ammattiopisto ovat tehneet sopimuksen, joka ei sido niitä mihinkään – Selvitimme, mistä on kyse - Uutiset - Valkeakosken Sanomat

Valkeakosken kaupunki ja ammattiopisto ovat tehneet sopimuksen, joka ei sido niitä mihinkään – Selvitimme, mistä on kyse

Valkeakosken ammattiopisto pyrkii vastaamaan kuntien koulutustarpeisiin nykyistä tehokkaammin: ”Kaikki on mahdollista, mitä yhdessä sovitaan”.

–Kunnat ja kaupungit tarvitsevat osaavaa työvoimaa sekä olemassa olevan henkilöstön jatkokouluttamista. Me tarvitsemme opiskelijoille esimerkiksi työssäoppimispaikkoja, Valkeakosken ammattiopiston rehtori Raimo Alarova sanoo. Hän allekirjoitti ammattiopiston ja Valkeakosken kaupungin kumppanuussopimuksen kaupunginjohtaja Minna Uschanoffin kanssa 17. kesäkuuta.

22.6. 18:00

Valkeakosken ammattiopisto Vaao on tehnyt Valkeakosken kaupungin ja Urjalan kunnan kanssa kumppanuussopimukset.

Vastaavat sopimukset Vaaon on tarkoitus tehdä myös muiden ammattiopistoa pyörittävän Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymän jäsenten kanssa. Niihin kuuluvat Valkeakosken ja Urjalan ohella Akaa, Kangasala, Lempäälä ja Pälkäne.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset