Valkeakoskelle huipputason rullailupuisto? - Uutiset - Valkeakosken Sanomat

Ryhmä tuttuja valkeakoskelaisia visioi Waltikan kupeeseen huipputason hauskanpitopuistoa – Nyt luodaan yhteistyötä, joka saattaa muuttaa myös Korkeakankaan tulevaisuuden

Maksutonta hupipuistoa ideoivan puuhaporukan haaveet ja Valkeakosken kaupungin suunnitelmat ovat osuneet hyvin yksiin, vaikka vision toteutumisesta ei ole takeita. Se kuitenkin tiedetään jo nyt, että itämässä on sellaisen kaupunkikehityksen siemen, joka voi kasvaa vielä odottamattomiin mittoihin.

–Tällä paikalla pitäisi ensi kesänä nähdä tuloksia, Martti Repola (vas) kommentoi. Walklandia-yhdistyksen Repola, Mikko Hallamaa, Joni Kumlander ja Tomi Kuparinen esittelevät paikkaa, jolla he haluaisivat nähdä huipputason rullailupuiston Valkeakoskella. Kuvasta puuttuu yhdistyksen hallitukseen kuuluva Ville Virkki.


13.6. 6:00

Valkeakoskelle suunnitellaan huipputason rullailupuistoa. Uusi maksuton puisto sijoittuisi jäähalli Wareenan ja Hotelli Waltikan väliin, ja sen rakennustyöt olisi tarkoitus aloittaa vuoden 2022 keväällä.

Idea pohjautuu Valkeakosken kaupungin suunnitelmiin siirtää Apian skeittiparkki uuteen kohteeseen. Nyt paikalliset aktiivit ovat perustaneet Walklandia-nimisen yhdistyksen, jonka tavoitteena on sparrata kaupunkia ja kehittää sen skeittiparkki-suunnitelmaan särmää.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset