Tässä ovat pian taloutensa kanssa kipuilevan Valkeakosken isot puheenaiheet kuntavaaleissa: ”Lastensuojelun ongelmat ovat räjähtämässä käsiin – Sama kotihoidossa” - Uutiset - Valkeakosken Sanomat

Tässä ovat pian taloutensa kanssa kipuilevan Valkeakosken isot puheenaiheet kuntavaaleissa: ”Lastensuojelun ongelmat ovat räjähtämässä käsiin – Sama kotihoidossa”

Huhtikuussa valittavat Valkeakosken uudet kaupunginvaltuutetut joutuvat etsimään ratkaisuja taloustilanteeseen, väestökehitykseen sekä lastensuojelun ja kotihoidon ongelmiin. Iso investointipäätös koskee Sorrilan koulun uudisrakennusta.

Näin valkeakoskelaiset ohjeistavat tulevaa valtuustoa: – Kaupungin päättäjiltä toivon nuorille lisää paikkoja vapaa-ajanviettoon. Myös iäkkäille pitää järjestää sopivia tiloja ja toimintaa. Korkeakankaan rinteen toiminta on säilytettävä, vaikka siitä kustannuksia tuleekin. Kaupungin kehitystä on syytetty jämähtämisestä paikalleen, mutta näen valoa tunnelin päässä. Terveyspalveluissa ei ole moittimista, sanoo Kari Peltola.­


3.3. 7:00 | Päivitetty 3.3. 10:09

Talous, väestönkehitys, työpaikat sekä lastensuojelun ja kotihoidon tilanteen helpottaminen.

Siinä muutaman ison asian lista, jonka huhtikuussa valittavat Valkeakosken uudet kaupunginvaltuutetut saavat pureskeltavakseen.

–Yrityksiä ja uusia työpaikkoja tarvitaan Valkeakoskelle. Samoin on löydettävä keinoja ratkaista etenkin lastensuojelun ja kotihoidon rekrytointivaikeuksia. Isoja asioita ovat myös lasten ja nuorten pahoinvointi sekä ikärakenteen tuomat haasteet asumiseen, liikkumiseen ja palveluihin tulevaisuudessa, listaa Valkeakosken vt. kaupunginjohtaja Minna Uschanoff.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset